fbpx

Diego dalla Palma Professional: Sterk in huidverbetering

Wist jij dat Italianen altijd verzorgd de deur uit gaan en elk beautyproduct met allure presenteren? Ze zijn trots op elke product dat ze maken. Dat geldt ook voor het Italiaanse professionele huidverbeterings- en visagie merk Diego dalla Palma Professional. Het familiebedrijf heeft een uitgebreid assortiment met productlijnen exclusief voor de professionele schoonheidssalon en voor elke (probleem)huid. Elk jaar worden er in het eigen laboratorium tal van nieuwe productnoviteiten ontwikkeld en in de eigen fabriek duurzaam vervaardigd. In Nederland is het merk exclusief verkrijgbaar via Esthé Care Cosmetiek uit Moergestel. Dit familiebedrijf, met aan het roer Angélique Paulusse-Thomas en haar dochter Floor Paulusse, stelt de salon centraal en gaat voor een nauwe samenwerking met haar depositaires.

Esthé Care Cosmetiek distribueert het merk Diego dalla Palma professional al sinds 2011. Angélique zit al 40 jaar in het vak. Ze heeft gewerkt als vertegenwoordiger, trainster en als beautyprofessional in de salon van haar moeder. In 2010 kwam ze op een beurs een oude bekende tegen die voor Diego dalla Palma werkte. “Het merk zocht een distributeur voor Nederland. Dat was een uitdaging die ik wel aan wilde gaan. Uiteraard heb ik het bedrijf eerst onder de loep genomen en alles getest. Ik was meteen overtuigd. Wat een mooie producten, behandelingen en resultaten! Ze hebben crèmes die echt verslavend werken. Het zijn geweldige probleemoplossers voor elke huid en je krijgt er een mooie glow van. Ik had ook een klik met de mensen achter het bedrijf. Dat vind ik belangrijk, het moet goed voelen. We maakten een vliegende start en tot op de dag van vandaag ben ik trots dat ik dit merk mag aanbieden.” Haar dochter Floor is sinds 6 jaar bij het bedrijf betrokken. “Het was niet gek dat ik in de voetsporen van mijn oma en moeder ben getreden. Het beautyvak is me met de paplepel ingegoten. Ik heb de opleiding gevolgd, deed een snuffelstage bij mijn moeder en ben nooit meer weggegaan. Mijn moeder en ik vullen elkaar perfect aan.”

Uniek complex 
In Italië zijn ze altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Voor corona gingen Angélique en Floor dan ook elke 3 maanden naar Italië, waar ze worden getraind, zodat ze hun depositaires nieuwe behandelingen kunnen aanleren en de nieuwste noviteiten kunnen presenteren. “Diego dalla Palma Professional biedt oplossingen voor elke huid – en een heel mooie en professionele make-up lijn onder de naam RVBLAB. Qua prijs zitten we in het middensegment. Productlijnen worden vervaardigd zonder belastende stoffen als parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere stoffen die de huid belasten of irriteren. Je kunt zelfs een babyhuidje met de producten behandelen.”
De professional productlijnen zijn bijzonder door het unieke 51 + 3 HYALU COMPLEX: exclusief ontwikkeld en gepatenteerd als merk en als samenstelling. Het complex heeft essentiële stoffen die een cel nodig heeft om langer te leven.” Het unieke 51 + 3 HYALU COMPLEX: is de rode draad in alle professional productlijnen. “Dit complex wordt in alle lijnen aangevuld met andere complexen en ingrediënten om tot de “De professional productlijnen zijn bijzonder door het unieke 51 + 3 HYALU COMPLEX: exclusief ontwikkeld en gepatenteerd als merk en als samenstelling.” verschillende productlijnen te komen die op een specifiek probleem werken. In totaal zijn er 13 productlijnen voor huidverbetering, een zonnelijn, een uitgebreide bodylijn, een lijn voor handen en voeten en de antibacteriële ‘O My Bodyguard’ lijn.” Alle producten van Diego dalla Palma zijn dermatologisch getest onder toezicht van externe laboratoria en dierproefvrij.

Professionele make-up 
Ook de professionele make-up lijn, genaamd RVBLAB, wordt vervaardigd met natuurlijke ingrediënten. “Het is een make-up lijn met hoogwaardige ingrediënten. De producten bevatten geen zware metalen: zoals nikkel, lood, chroom. Het is gluten- en dierproefvrij en de nagellakken bevatten geen formaldehyde, harsen, tolueen, kamfer of ftalaten.De make-up producten hebben texturen van de nieuwste generatie, bieden kwaliteit, een hoge toepasbaarheid, zijn long lasting en gemakkelijk in gebruik. Iedere collectie biedt de mogelijkheid om elk type look te creëren en 4 keer per jaar bieden we een trendlook.”

De salon centraal 
De producten van Diego dalla Palma worden duurzaam vervaardigd, met respect voor de omgeving. Zo is de het bedrijf aangesloten bij Responsible Care, een programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Alle Diego dalla Palma professional producten worden geproduceerd in Italië met UNI en ISO 9001 gecertificeerde productieprocessen met gebruik van zonne-energie en water recycling proces. Ook de verpakking is gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Samenwerken met Esthe Care betekent een samenwerking voor het leven. Angélique en Floor staan te allen tijde klaar voor hun depositaires. “Of je nu starter bent of een professional die op zoek is naar een nieuw merk voor in de salon, wij willen graag meedenken. We bekijken samen welke productlijnen van Diego dalla Palma interessant zijn voor de salon. Productlijnen kunnen in de loop van de tijd altijd uitgebreid worden. We bieden daarnaast professionele marketinguitingen voor in de salon, maar ook een compleet social mediapakket. Wij willen dat de salon succes heeft en staan dan ook altijd voor ze klaar. We geven zelf de een-op-een trainingen, organiseren events om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren en hebben een besloten Facebookgroep waarin we alles met elkaar delen. Kortom, wie meer wil weten over Diego dalla Palma Professional is altijd welkom, maar ook wij komen graag langs om te kijken wat het merk voor een salon kan betekenen.”