fbpx
 

Diego dalla Palma professional

Diego dalla Palma professional

Het Italiaanse cosmeticahuis Diego dalla Palma professional staat bekend om zijn typische Italiaanse benadering van schoonheid en is een cultmerk. Diego dalla Palma professional levert de merken

wereldwijd aan professionele schoonheidssalons en wellness centra.

Huidverbetering

RVB Skinlab is een professioneel merk voor huidverbetering.  De samenwerking tussen Diego dalla Palma en RVB Cosmetica voor de ontwikkeling van SKIN Lab is een succesvolle combinatie van vaardigheden en expertise.  De beleving van de Italiaanse benadering van schoonheid in combinatie met het bereiken van daadwerkelijke resultaten zorgde ervoor dat er miljoenen klanten verliefd werden op dit merk.

“Al jaren werk ik met Diego dalla Palma professional. Geweldige lijn voor huidproblemen, verzorging, en make-up. Ben ook zeer tevreden over de ondersteuning die je mag ontvangen. Kortom een firma in woord en daad!” —Liesbeth van Rijen – Schoonheidssalon Liesbeth Raamsdonksveer

Duurzaamheid

Diego dalla Palma professional heeft zich aangesloten bij het Responsible Care, een programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling.

De cosmetica van Diego dalla Palma professional is puur en zonder overbodige ingredienten als parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere stoffen die de huid belasten of irriteren.

Productieproces

Alle Diego dalla Palma professional producten worden geproduceerd in Italië met UNI en ISO 9001 gecertificeerde productieprocessen met gebruik van zonne-energie en water recycling proces.

Verpakking

De verpakking garandeert een topkwaliteit met FSC gecertificeerd papier.(Forest Stewardiship Council®).

Werkzaamheid en veiligheid 

Alle producten van Diego dalla palma professional zijn dermatologisch getest onder toezicht van externe laboratoria die met de belangrijkste Italiaanse universiteiten samenwerken om maximale veiligheid en werkzaamheid te waarborgen.

We hebben het veiligheidsprofiel van elk van hun individuele componenten zorgvuldig geëvalueerd en de producten van Diego dalla Palma professional kunnen ook worden gebruikt na laser behandelingen en cosmetische chirurgie. Alle producten voldoen aan de Europese wetgeving.

Onze veiligheidstesten worden geëvalueerd op menselijke vrijwilligers. Wij testen niet op dieren*.

Partner worden?

Esthé-Care Cosmetiek bouwt aan een sterke relatie met haar schoonheidssalons die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, kennisoverdracht en succes. Iedere schoonheidssalon die kiest voor RVB SKINLAB krijgt product- en techniektraining passend bij het gekozen producten pakket. Met deze unieke begeleiding werken wij samen stapsgewijs  naar succes. Deze trainingen worden op locatie gegeven, één op één, of in het ANBOS gebouw in Woerden.

Onze persoonlijke begeleiding is blijvend en ook ná de training blijven wij bereikbaar via de mail of telefoon. Door ons nauwe contact met Dr. Mastropaolo (onderzoek- en ontwikkelingsverantwoordelijke van RVB SKINLAB) kunnen we zeer veel huidproblemen behandelen en werken we daardoor aan structurele verbetering van de huid.

Ben jij enthousiast over de producten van Diego dalla Palma professional en wil je graag met dit merk gaan werken in jouw schoonheidssalon? Kijk hier of wij een match zijn. 

RVB staat voor Research, Value en Beauty. Een bewuste keuze die goed vertaald waar het merk voor staat. Productlijnen met hoogwaardige ingrediënten zonder parabenen, minerale oliën, SLES, siliconen, paraffine en andere belastende stoffen.

Verschillende productlijnen exclusief voor schoonheidsspecialisten. Ben je op zoek naar behandelingen met natuurlijke ingrediënten waarbij het accent ligt op huidverbetering? Dan ben je bij ons op het goede adres. Ontspanning en huidverbetering gaan bij ons hand in hand.

Met Diego dalla Palma professional -RVB Skinlab- kan iedere schoonheidsspecialist zich helder profileren.