Diego dalla Palma professional

Het Italiaanse cosmeticahuis Diego dalla Palma professional staat bekend om zijn typische Italiaanse benadering van schoonheid en is exclusief voor schoonheidssalons. Diego dalla Palma professional is onderverdeeld in skincare en make-up.

Het wordt wereldwijd aan professionele schoonheidssalons en wellness centra geleverd. Met trots zijn wij dan ook exclusief importeur voor Nederland.

Huidverbetering met direct resultaat

Door hun 70 jarenlange expertise, geavanceerd onderzoek gericht op nieuwe actieve ingrediënten en toegepast onderzoek naar nieuwe structuren of toepassingsmogelijkheden worden zij aanschouwd als één van de meest innovatieve merken wereldwijd.

De innovatieve ideeën die Diego Dalla Palma Professional ontwikkelt, zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen een onderzoeksteam en wetenschappelijke centra en universiteiten. Onderzoeken worden geëvalueerd in het RVB technisch labo waar beste resultaten worden geanalyseerd en de beste producten ontwikkeld.

Aan het hoofd van het laboratorium van Diego Dalla Palma Professional staat Dokter Anna Mastropaolo. Zij is de R&D Manager en technisch directeur.

De speciale formule 51 + 3 HYALU COMPLEX is geregisseerd en bevat alle essentiële benodigdheden om een cel optimaal te kunnen laten functioneren.Daarnaast is er een speciaal segment voor de oncologische huid. Daarnaast is er een speciaal segment voor de oncologische huid.

WE BELIEVE IN GREEN CHEMISTRY
AND REDUCED ENVIROMENTAL IMPACT.

Dit is onze inzet.

Vanaf 2013 volgen we het wereldwijde programma Responsible Care, dat duurzame ontwikkeling wil bevorderen.

Vanaf juli 2017 heeft onze bedrijf de ECOCERT-certificering ontvangen om natuurlijke en biologische producten te produceren volgens de richtlijnen van de kosmos.

Onze productielocatie maakt gebruik van zonne-energie en van water recycling proces.

De cosmetica van Diego dalla Palma professional is puur en zonder overbodige ingredienten als parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere stoffen die de huid belasten of irriteren.

 

 

 

Verpakking
De verpakking garandeert een topkwaliteit met FSC gecertificeerd papier.(Forest Stewardiship Council®).

Werkzaamheid en veiligheid 
Alle producten van Diego dalla palma professional zijn dermatologisch getest onder toezicht van externe laboratoria die met de belangrijkste Italiaanse universiteiten samenwerken om maximale veiligheid en werkzaamheid te waarborgen.

Onze veiligheidstesten worden geëvalueerd op menselijke vrijwilligers. Wij testen niet op dieren*.

Partner worden?

Esthé-Care Cosmetiek bouwt aan een sterke relatie met haar schoonheidssalons die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, kennisoverdracht en succes. Iedere schoonheidssalon die kiest voor Diego Dalla Palma Professional krijgt product- en techniektraining passend bij het gekozen producten pakket. Met deze unieke begeleiding werken wij samen stapsgewijs  naar succes. Deze trainingen worden op locatie gegeven, één op één of online.Onze persoonlijke begeleiding is blijvend en ook ná de training blijven wij bereikbaar via de mail of telefoon. Door ons nauwe contact met Dr. Mastropaolo (onderzoek- en ontwikkelingsverantwoordelijke van RVB SKINLAB) kunnen we zeer veel huidproblemen behandelen en werken we daardoor aan structurele verbetering van de huid.Ben jij enthousiast over de producten van Diego dalla Palma professional en wil je graag met dit merk gaan werken in jouw schoonheidssalon? Kijk hier of wij een match zijn. 

Partner worden

RVB staat voor Research, Value en Beauty. Een bewuste keuze die goed vertaald waar het merk voor staat. Productlijnen met hoogwaardige ingrediënten zonder parabenen, minerale oliën, SLES, siliconen, paraffine en andere belastende stoffen.

Verschillende productlijnen exclusief voor schoonheidsspecialisten. Ben je op zoek naar behandelingen met natuurlijke ingrediënten waarbij het accent ligt op huidverbetering? Dan ben je bij ons op het goede adres. Ontspanning en huidverbetering gaan bij ons hand in hand.

Met Diego dalla Palma professional kan iedere schoonheidsspecialist zich helder profileren.