[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”738,739,740,741,742″ img_size=”500×500″ column_number=”4″ grayscale=”no” images_space=”gallery_with_space”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

RVB SKINLAB – Face en Body

Diego dalla Palma, de Italiaanse make-up artist, staat bekend om zijn originaliteit, creativiteit en het weten wat vrouwen willen. De basisvoorwaarde voor een mooie look is een egale, gezonde huid.
Daarom besloot Diego dalla Palma te investeren in onderzoek naar de effectiviteit en ingrediënten van huidverzorgingsproducten. Hier kwam de samenwerking met RVB cosmetica uit voort, een bedrijf dat al meer dan 50 jaar onderzoek verricht naar ingrediënten en producten voor huidverzorging.

Speciaal voor schoonheidsspecialisten en wellnesscentra  ontwikkelden Diego dalla Palma en RVB cosmetica de professionele huidverzorgingslijn RVB Skinlab voor face & body. Naast topkwaliteit vallen deze professionele producten ook op door de uitstraling: stijlvol en elegant.

De samenwerking tussen Diego dalla Palma en RVB Cosmetica is succesvol gebleken. RVB Skinlab  is een merk dat de Italiaanse glamour combineert met de bewezen resultaten van op basis van wetenschappelijk onderzoek. Het merk heeft verschillende productlijnen met geavanceerde huidverzorgingsformules exclusief voor schoonheidsspecialisten.

Werkzame ingrediënten RVB Skinlab

Het 51 + Hyalu Complex ™ is een exclusief geregistreerd handelsmerk van RVB cosmetica met een revitaliserende werking. Het bevat 51 cosmetische ingrediënten en 3 hyaluronzuren voor hydratatie op meerdere niveaus. Het 51 + Hyalu Complex ™ is de kern van al onze behandelingen. Het zorgt voor een verhoogde productie van collageen, een verhoogde elastineproductie en een verbeterde hydratatie.

Door ons nauwe contact met Dr. Mastropaolo (onderzoek- en ontwikkelingsverantwoordelijke van RVB SKINLAB) kunnen we zeer veel huidproblemen behandelen en werken we daardoor aan structurele verbetering van de huid.

Samenwerken?

Ben je op zoek naar behandelingen met natuurlijke ingrediënten waarbij het accent ligt op huidverbetering? Wil jij met jouw salon naar the next level? Dan ben je bij Esthé Care cosmetiek op het goede adres. Zijn wij een match?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]