Over Esthé Care Cosmetiek

Het Italiaanse Cosmeticahuis Diego dalla Palma professional is onderverdeeld in skincare, productlijnen voor Face & Body en Make-up, producten voor professionele make up. Producten en behandelingen voor professionele schoonheidssalons en wellness centra in de hele wereld.  In dit familiebedrijf werken Angélique Paulusse- Thomas en haar dochter Floor Paulusse samen aan een sterke relaties met hun partners / depositaires  die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, kennisoverdracht en succes.
Wij zijn exclusief leverancier voor Nederland.

Gratis informatiepakket

Angélique Paulusse- Thomas

Ik kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was ook schoonheidsspecialiste, en dat inspireerde mij om op jonge leeftijd dezelfde richting te kiezen. Ik begon op 18-jarige leeftijd als schoonheidsspecialiste en werkte voor verschillende cosmeticahuizen als trainster en vertegenwoordigster. Hierdoor heb ik heel veel geleerd en ben altijd op zoek gegaan naar punten die ik kon verbeteren. Zowel voor behandelingen, producten maar ook de uitstraling voor in de salon.

In 2011 kwam ik in contact met RVB en werd “verliefd” op het merk Diego dalla Palma professional. Mijn eerste ontvangst in Bologna, de uitstraling, de kennis, de resultaten van de behandelingen, de communicatie, het klopte allemaal voor mij. Sinds 2011 ben ik met trots de importeur van Diego dalla Palma professional exclusief voor Nederland. Floor is één van mijn dochters en met haar expertise en eigentijdse visie laten wij graag zien wat er allemaal mogelijk is!

Floor Paulusse

Eigenlijk is het heel vanzelfsprekend dat ik in de voetsporen van mijn Oma en moeder ben getreden. Ik ben opgegroeid met kompresdoeken, spatels, bandeaus, heel veel verschillende potjes crèmes en natuurlijk make up. Na mijn diploma middelbaar onderwijs was het ook voor mij gelijk duidelijk dat ik het vak wilde leren en heb mijn opleiding gevolgd bij: Internationaal Instituut Thomas in Den Bosch.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied gaan wij elk kwartaal naar het hoofdkantoor van Diego dalla Palma professional in Bologna of Milaan. Daar horen we uit eerste hand welke innovatieve bestanddelen er gebruikt worden en krijgen wij zelf training. Die kennis zetten we in voor onze klanten.
Ondersteuning voor Facebook en andere Social Media is niet meer weg te denken tegenwoordig. Mijn moeder en ik vullen elkaar heel goed aan en weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Schoonheidsspecialiste is een prachtig beroep met heel veel mogelijkheden die wij jou graag willen laten zien!

“Werken met een geweldig product is belangrijk, maar minstens zo belangrijk is het contact en de samenwerking met de leverancier. Bij Esthé-Care Cosmetiek klopt dit plaatje. Altijd deskundig advies, voor ieder probleem is een oplossing, snelle levering en niets is te veel. Er is regelmatig persoonlijk contact en Angélique en Floor weten wat er speelt in een salon en waar behoefte aan is.”

—Francien Verberk – Schoonheidsstudio Purper Ouderkerk aan de Amstel