fbpx

HERSTELT, VULT EN EGALISEERT

Een jeugdig ogend gezicht is niet alleen gekoppeld aan minder rimpels, maar is ook een kwestie van harmonieuze proporties en een fris ogende huid. Na verloop van tijd verschijnen rimpels, maar het gezicht verliest ook zijn harmonie: de huid verslapt, de verdeling van volumes veranderen, er is een toename van slechtere celcommunicatie en de contouren verliezen hun definitie. Gezichtsuitdrukkingen veranderen ook: gelaatstrekken verharden, gezichtsrimpels worden permanent en de ogen zien er minder fris uit. De FILLIFT-lijn is het antwoord van Diego dalla Palma professional op deze tekenen van huidveroudering.

FILLIFT is een anti-age behandelingen en is geïnspireerd door de esthetische geneeskunde om de contouren en het gezichtsvolume te hervormen en diepe rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Met de nieuwste technieken zorgt FILLIFT voor Cellulaire bio-revitalisatie en dynamische lifting. Zo is de nieuwe lijn van Diego dalla Palma professional verrijkt met het innovatieve ingrediënt Collalift®18, voor stimulatie van collageen om de huid te verstevigen.

Het innovatieve anti-age effect van de FILLIFT-lijn is gebaseerd op het synergetische gebruik van geavanceerde actieve ingrediënten. Deze ingrediënten zijn geïnspireerd op innovatieve, gecombineerde technieken die worden gebruikt in de esthetische geneeskunde. We sommen de ingrediënten voor je op.

Herstellen 
De nieuwe lijn herstelt de verouderde huid dankzij het innovatieve ingrediënt Collalift®18, waarbij Diego dalla Palma professional werd geïnspireerd door dynamische lifttechnieken. Het bestrijdt een verslapte huid en andere tekenen van zwaartekracht en bevordert het de herpositionering van volumes.

Verstevigen
FILLIFT verstevigt de huid door middel van Dermaplex-peptides, geïnspireerd op medisch-cosmetisch vulstof. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe collageen en vermindert het de uiterlijk en de diepte van rimpels.

Egaliseren
De nieuwe productlijn egaliseert de huid dankzij Amplified BTX hexapeptide-1. Een ingrediënt dat geïnspireerd is door injecties met botulinumtoxine. Het verzacht het de expressierimpels en maakt het de huid gladder.