fbpx
 

Home copy

Ciao bella!
Op zoek naar een cosmeticamerk voor jouw professionele schoonheidssalon?

Het Italiaanse cosmeticahuis Diego dalla Palma professional levert wereldwijd aan professionele schoonheidssalons en wellness centra. Diego dalla Palma professional is onderverdeeld in  RVB Skinlab – skincare en RVB Lab – make-up.

RVB is een merk dat al meer dan 50 jaar succesvol is in professionele cosmetica. Een historisch merk van Italiaanse schoonheid dat door de jaren heen de beste onderzoekers heeft aangetrokken: een team dat in staat is om producten en technologieën te ontwikkelen die perfect vertolken wat markt en consument vragen. In dit cosmeticamerk voor de schoonheidssalon wordt de Italiaanse stijl gecombineerd met grondig wetenschappelijk onderzoek.

In Nederland is Esthé-Care Cosmetiek  exclusief distributeur van dit Italiaanse cosmeticahuis.  Angélique Paulusse- Thomas en Floor Paulusse, staan volledig achter de kwaliteit van deze cosmeticamerken voor de schoonheidssalon en de resultaten die je ermee kunt bereiken. Maar nog belangrijker vinden zij de samenwerking met hun partners / depositaires dat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, kennisoverdracht en succes.

Samen met jou, zorgen zij voor meer blije en tevreden klanten, die voor huidverbetering kiezen.  En met  Diego dalla Palma bereik je dat! Esthé-Care Cosmetiek helpt je altijd met hun kennis, hun persoonlijke begeleiding en hun enthousiaste ideeën”

—Lea van Eil – Schoonheidssalon de Hoofdzaak Teteringen

cosmeticamerken professionele schoonheidssalon

SAMEN HEBBEN WE SUCCES

Esthé-Care Cosmetiek  gaat voor een win-win relatie. Samen zoeken we uit welke productlijnen het beste passen in jouw schoonheidssalon. Je bent dus niet verplicht om alle producten in je assortiment op te nemen. We geven je graag tools in handen waarmee jij de producten en behandelingen in jouw schoonheidssalon optimaal kunt afstemmen op jouw doelgroep. Daarom hebben we regelmatig persoonlijk contact.  Het is de combinatie van service, kennis en persoonlijk contact waar wij waarde aan hechten. Door een goede communicatie en samenwerking houden we de lijntjes kort. Dit bereiken we door middel van persoonlijke bezoeken en door het geven van trainingen. Wij hechten waarde aan bereikbaarheid voor vragen over producten en of behandeladviezen. Vind je dit ook belangrijk? Dan ben je bij ons op het goede adres. We helpen jouw salon graag naar the next level. 

KENNISDELING EN TRAININGEN

Iedere schoonheidssalon die met ons gaat samenwerken krijgt product- en techniektraining passend bij het gekozen producten pakket.  Een unieke begeleiding die ervoor zorgt dat wij samen resultaat gaan behalen. Deze trainingen worden op locatie gegeven, één op één, of in het ANBOS gebouw in Woerden of op een locatie die t.z.t. bekend wordt gemaakt. Onze persoonlijke begeleiding is blijvend en ook ná de training blijven wij bereikbaar via de mail of telefoon.

Tijdens de trainingen leren we ook veel van elkaar. We inspireren elkaar om het maximale uit onze salon te halen en gaan samen op zoek naar nieuwe ideeën. Daardoor tillen we elkaar naar een hoger niveau. Dat is een prachtige basis!

“Het zijn super mooie producten met mooie resultaten. Fijne mensen om mee te werken. Wat ik heel fijn vind is dat er veel contact momenten zijn met andere collega’s, waarbij ervaringen uitgewisseld worden! Werk er nu 2 jaar met groot plezier mee! Een echte aanrader.”

—Salon Helene Siderius-Bosters  Bergen op Zoom

Maar Esthe Care doet meer! We geven ook trainingen over Personal Branding. Daarin leer je hoe je jezelf kunt presenteren in en rondom jouw “Salone di Bellezza”.  Ook op het gebied van social media bieden wij ondersteuning. Je klanten zijn online, dus is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je zichtbaar bent. Tijdens onze trainingen is er veel ruimte om te sparren en ideeën met andere ondernemers uit te wisselen.

PARTNER / DEPOSITAIRE WORDEN?

Wil je jouw klanten het verschil laten ervaren en ben je op zoek naar een innovatief cosmetica merk voor jouw salon? Wil ij je klant overtuigen met zichtbaar resultaat? Wil je probleemoplossend werken? Zoek je een combinatie van wellness en huidverbetering? Wij helpen je graag verder, kijk hier of we een match zijn.